Antalya Deprem / Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduÄŸu Exxen'e - Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. EXTREM VE DOÄžA OLAYLARI: Åžiddetli Deprem
EXTREM VE DOÄžA OLAYLARI: Åžiddetli Deprem from 4.bp.blogspot.com
Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Deprem birçok ilden de hissesildi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Deprem antalya'da büyük paniğe enden .

Deprem birçok ilden de hissesildi.

Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Deprem birçok ilden de hissesildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Sabah 8:32'de akdeniz'de kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi.

Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Haritası : Antalya Haritaları | Ä°ndirme Için Yüksek
Haritası : Antalya Haritaları | İndirme Için Yüksek from yearofthefly.org
19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Deprem birçok ilden de hissesildi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta.

Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de .

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Depremin antalya ve çevresinde, isparta, aydın ve denizli'de . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Deprem birçok ilden de hissesildi.

Antalya Deprem / Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduÄŸu Exxen'e - Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.